Wat is een BMP bestand?

Estimated reading: 1 minute 864 views
Wat is een BMP bestand?

BMP staat voor bitmap. Dit betreft een bestandsindeling voor rasterafbeeldingen. Als ongecomprimeerd rasterbestandstype is dit een speciaal ontwerp voor het weergeven en opslaan van hoge kwaliteit afbeeldingen op Windows. Met een programma als Paint of Adobe Photoshop is het voor iedereen vrij gemakkelijk om een BMP bestand te maken.

Dit antwoord is samengesteld door specialist Thomas van der Kuijl Design

GRAMO Creative Digital Agency
Kennisbank Grafisch Ontwerp CTA
Share this Doc

Wat is een BMP bestand?

Or copy link

CONTENTS
error: LET OP: De content op deze site beveiligd.